Sommerdæk til alle bilmærker og modeller​

​Hos Hedehusene Dæk & Batteri ApS i Hedehusene, mellem Taastrup og Roskilde, sælger og monterer vi billige sommerdæk. Vi er lagerførende med sommerdæk til alle bilmærker og modeller, og vi har hurtig levering, hvis det ønskede dæk skulle være udgået fra lageret.

Hvornår skifter man til sommerdæk?

​Undersøgelser viser, at 1 ud af 5 kører med vinterdæk om sommeren - men sommerdæk giver en langt bedre styring. Dertil kommer, at det er brændstofbesparende at skifte, og at vinterdæk bliver unødigt slidt om sommeren. Derfor bør du skifte dæk omkring april måned, når temperaturen begynder at ligge stabilt over 5 grader. Pigdæk er kun tilladt mellem den 1. november og den 15. april.

Vi har altid et sommerdæk tilbud, hvis du skal have nye dæk. Dine dæk må ikke have en mønsterdybde, som er mindre end 1,6 millimeter, og det gælder både på sommer- og vinterdæk. Dog er det en god ide at skifte dækkene, før mønsterdybden når ned til de 1,6 millimeter.

Vi benytter vores mangeårige erfaring fra dækbranchen til at give en professionel og personlig rådgivning. Samtidig tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, samt i dit køretøj.

Kontakt os for at bestille tid til nye dæk

​Du er velkommen til at kigge forbi, for at høre mere om billige sommerdæk tilbud. Du kan også ringe til os på telefon 46 56 04 42, for at bestille tid eller for at sikre dig, at vi har dine dæk på lager. Eller du kan sende en e-mail til os på service@hdbs.dk

Du er også mere end velkommen til, at kigge direkte forbi vores dækcenter og få en snak med os, om dine dæk, eller andet du måtte have på sinde.

Skal du skifte til vinter- eller sommerdæk?

Måske trænger din bil til et nyt batteri eller fælge? Skriv til os på nedenstående formular og vi vender tilbage snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Hedehusene Dæk & Batteri ApS

CVR: 37071951

Hedehusene Dæk & Batteri I/S
Akacievej 8
2640 Hedehusene